Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

De zangeres postte enkele schattige foto's van de kleine spruit op Instagram.

HOERA: Natalia is bevallen van haar allereerste kindje

Herlinde Matthys

Natalia is gisteren bevallen van haar allereerste kindje samen met haar partner Frederik. De zangeres deelde enkele schattige foto’s van de kleine spruit op Instagram en verklapte ook meteen de heel speciale naam van haar dochtertje.


Het is in deze coronatijden ook tof om eens goed nieuws te krijgen, en daar zorgt Natalia nu voor. De zangeres maakte namelijk op Instagram bekend dat ze gisteren, zaterdag 21 maart, beviel van haar allereerste kindje samen met haar partner Frederik. De lente kon voor de kersverse ouders niet mooier beginnen!

3,5 kg en 52 centimeter


Natalia verklapte eerder al met een originele gender reveal party dat ze in verwachting was van een meisje, en het koppel koos een heel speciale naam voor hun pasgeboren dochter. ‘We stellen jullie trots voor aan Bobbi-Loua‘, schreef de zangers als onderschrift bij drie schattige foto’s. Op het ene beeld zien we Natalia zelf die even rust met haar ogen dicht en op haar borst ligt de kleine spruit die duidelijk nog even moet wennen aan de buitenwereld.

Op een tweede kiekje poseert het gelukkige gezinnetje. Zowel Natalia als Frederik hebben een gigantisch grote glimlach op hun gezicht terwijl Bobbi-Loua in dromenland vertoeft. Een derde en laatste foto is een close-up van het meisje dat warm ingeduffeld is met een schattig minimutsje. Het baby’tje weegt 3,5 kg en meet 52 centimeter. ‘In deze moeilijke tijden brengt zij zoveel licht in ons leven, en wij zijn zo dankbaar’, aldus Natalia.

Heel wat bekende collega’s van Natalia wensten de mama al heel veel succes. ‘Oh wat een prachtig wondertje. Een lentekindje. Zo blij. Dikke, dikke proficiat’, aldus Astrid Coppens. ‘Wow proficiat’, reageerde Sean Dhondt. ‘Wat een knap mieke! Goed gedaan lieve schat! En nu zo hard in die heerlijk bubbel kruipen’, schreef Anke Buckinx. ‘Wauw! Wat een gelukkig nieuws in deze tijden’, typte Leen Dendievel.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '