Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty Images

De 32-jarige actrice verwelkomde in maart haar eerste kindje met echtgenoot Dave McCary.

Naam van kersverse dochter Emma Stone onthuld (en hij lijkt wel héél erg op de hare)

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Midden maart verwelkomde Emma Stone (32) en haar echtgenoot Dave McCary (35) hun eerste kindje. De naam van het meisje was tot nu toe een goed bewaard geheim, maar roddelwebsite TMZ wist de geboorteakte te bemachtigen en wat blijkt? Stone bracht zowaar een eerbetoon aan zichzelf en haar familie door haar dochter een gelijkaardige naam te geven.


‘Easy A’-ster Emma Stone lijkt eerbetoon te hebben gebracht aan zichzelf en aan haar familie bij het noemen van haar kersverse dochter. De roodharige actrice en haar echtgenoot Dave McCary werden op 13 maart voor het eerst ouders van een meisje, maar verdere details waren tot nu toe onbekend.

Eerbetoon aan oma, mama én zichzelf


Online tabloid TMZ wist intussen de geboorteakte van Stone en McCary’s dochter te bemachtigen en daaruit blijkt dat de twee maanden oude baby Louise Jean McCary werd gedoopt. Een naam met een speciale betekenis die de familietraditie ten huize Stone in ere houdt.

Emma Stone werd namelijk geboren als Emily Jean Stone, haar moeder heet Krista Jean en Emma’s grootmoeder heette Jean Louise. De 32-jarige actrice – wiens jongste film ‘Cruella de Vil’ pas uit is – noemde haar dochter dus naar haar grootmoeder, alleen wisselde ze de namen van volgorde.

Emma Stone in een look van Louis Vuitton op de première van ‘Cruella de Vil’ in Los Angeles op 18 mei 2021.

In alle geheim getrouwd én zwanger


Stone en McCary, die elkaar eind 2016 ontmoetten op de set van de comedyshow ‘SNL‘ en sinds het najaar van 2017 een koppel vormen, staan erom bekend hun privéleven streng af te schermen. Zo maakte het koppel nooit officieel bekend dat het in september vorig jaar in het huwelijksbootje stapte, en ook Stones zwangerschap of de geboorte van de baby werd niet wereldkundig gemaakt door het koppel zelf.

Wél postte McCary, een 35-jarige scriptschrijver en regisseur, begin december 2019 onderstaande selfie om aan te kondigen dat hij en Stone, die niet actief is op Instagram, verloofd waren. Het blijft voorlopig het enige kiekje van het koppel op zijn profiel.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '