Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© netflix

En die is helaas niet zo legaal...

MUST WATCH: ‘Trinkets’, de Netflixserie over 3 tieners met een wel heel bizarre hobby

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Trinkets is onze nieuwe favoriete serie op Netflix. De serie gaat over 3 meisjes uit totaal verschillende werelden en met compleet verschillende karakters die met elkaar bevriend raken omdat ze dezelfde bizarre hobby delen: stelen.


Het is zomer, en in België betekent dat helaas dat we niet elke dag bij 30 graden buiten van het zonnetje kunnen genieten. Om de tijd te doden, is er dan ook niks leuker dan een avondje of dagje bingewatchen. Heb je nog een keigoede serie nodig? Wij hebben de perfecte reeks voor jou! Neem een zak chips, nestel je in je zetel en kijk naar ‘Trinkets’ op Netflix.

New kid, rijkeluiskindje en stoere chick


Het verhaal gaat over drie meisjes met een volledig verschillende thuissituatie, en met compleet andere interesses. Elodie is net naar een nieuwe stad verhuisd, nadat haar mama verongelukte. Als het nieuwe meisje op school probeert ze haar weg te vinden. Tabitha is een verwend rijkeluiskindje dat miss popular is. En Moe tot slot is een stoere chick die niet op haar mondje is gevallen.

Hun werelden liggen mijlenver uit elkaar, maar toch raken de drie goed bevriend omdat ze één gemeenschappelijke interesse hebben: stelen. Ze leren elkaar dan ook kennen in een soort praatgroep voor kleptomanen, de ‘Shoplifters Anonymous’.

Even ontsnappen aan de realiteit


Voor de buitenwereld lijkt alles in orde met de meisjes, en hebben sommigen van hen zelfs een perfect leventje. Niets is natuurlijk minder waar. Ze worstelen alle drie met zichzelf, en hun uitlaatklep is dingen pikken. Zo ontsnappen ze even aan de harde realiteit.

De serie is gebaseerd op een boek van Kirsten Smith, die het scenario voor de blockbuster ‘Legally Blond’ schreef, dus dat zegt al genoeg. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Brianna Hildebrand, Kiana Madeira en Quintessa Swindell.

De reeks telt tien afleveringen van een klein halfuurtje. Wij slaagden er dan ook in om op twee dagen tijd het volledige eerste seizoen te verslinden. Oops! Benieuwd wat je mag verwachten? Kijk dan zeker even naar onderstaande trailer. Veel kijkplezier!

https://www.youtube.com/watch?v=xz1IkeXs6yI

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '