Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Nu in de zalen!

Must see: de romantische komedie ‘Maggie’s Plan’

Robine van Tilburg
'Maggie's Plan' is een romatische komedie die je gewoonweg gezien móét hebben. Met topacteurs zoals Ethan Hawke, Julianne Moore en Greta Gerwig kan de film haast niet anders dan een knaller zijn.

'Maggie's Plan' vertelt het verhaal van Maggie (Greta Gerwig), een prille dertiger uit New York die haar liefdesrelaties nooit lang weet vol te houden. Ze besluit zich te laten insemineren en helemaal alleen een baby op te voeden. Dat plan wordt echter verstoord wanneer ze verliefd wordt op John (Ethan Hawke), een mislukte schrijver die zelf een vrouw heeft, Georgette (Julianne Moore).

 

Wij houden vooral van Maggie omdat ze zo'n onafhankelijke, prachtige vrouw is. Ze staat ver van de vaak voorkomende Hollywoodstereotypen waarin vrouwen enkel goed zijn om te shoppen op hoge hakken. Maggie doet ons denken aan onszelf, op zoek naar geluk, aandoenlijk en een tikkeltje gek tegelijkertijd.

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

 

 

Lees meer:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '