Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Neem je mama mee naar de bioscoop!

Must see: de hilarische ‘Mother’s Day’

Robine van Tilburg
Heb jij nog geen plannen voor Moederdag? Dan hebben we goed nieuws. Wij weten namelijk hét ideale cadeau voor je mamalief: een zondags uitstapje naar de bioscoop. 'Mother's Day' toont je het moederschap in al zijn grillige vormen.

'Mother's Day' vertelt het verhaal van drie moeders en een vader in verschillende familiale situaties. Sandy (Jennifer Aniston) is een pas gescheiden moeder die de kneepjes van het co-ouderschap leert kennen. Nu haar ex-man huwde met Tina (Shay Mitchell) zal Sandy haar moederrol moeten delen.

 

Jesse (Kate Hudson) is zelf een jonge moeder, maar heeft een slechte band met haar eigen moeder. Die zou ze rond Moederdag weer willen oppikken. Miranda (Julia Roberts) is een grote tv-persoonlijkheid die geen tijd heeft voor een gezin… of toch wel? Tot slot vertolkt Jason Sudeikis de rol van Bradley, een aandoenlijke weduwnaar met twee dochters.

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

 

De romantische komedie is een tikje aandoenlijk en ideaal om (net zoals onze BV's) met je mama te bekijken op Moederdag. Wist je zondag nog niet wat gedaan? Nu wel!

 

 

 

Lees meer:

 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '