Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Plots lijkt voorganger Unfold een stuk minder interessant.

WOW: met de app Mojo worden jouw Instagram Stories nog mooier

Insta-addicts, opgelet! There’s a new app in town! Eentje waarmee jij zo dadelijk prachtige Instagram Stories gaat maken. Nee, een foto rechtstreeks uit de camerarol op jouw verhaal plaatsen, is zo passé. Haal ‘m voortaan even door de app Mojo en het lijkt alsof jij al jaren Photoshoplessen volgt.


Het zal lijken alsof je uren werk had aan het in elkaar zetten van zo’n ingewikkelde lay-out. Niemand hoeft te weten dat daar simpele hulpmiddeltjes voor bestaan. Vandaag stellen wij je graag voor aan ‘Mojo‘. Aangenaam! Met deze app kost Stories in elkaar zetten nauwelijks moeite en ligt er aan het einde van de rit een verbluffend eindresultaat op je te wachten. Wat wil een mens nog meer?

Beter dan Unfold?


Wanneer je de app opent, krijg je meteen de keuze uit een resem sjablonen. Mojo heeft voor elk wat wils: ieder sjabloon ziet er anders maar altijd even speciaal uit en dat zorgt bij ons zelfs voor wat keuzestress. Niet zo weg van die frivole letters? Ga dan voor een voller lettertype bij het ‘pop’-sjabloon. Wat je ook kan proberen, is afwisselen tussen de verschillende stijlen. Kadreer de gewenste foto en zet er eventueel een gebruikelijke hashtag bij. Ziezo, in een handomdraai boks jij een stijlvol verhaal in elkaar!

Eerlijk? Wij zijn alvast onder de indruk van Mojo en vinden voorganger Unfold – je weet wel, die andere populaire bewerkingsapp – plots een stuk minder interessant.

4 redenen om Mojo meteen te proberen


1. Iedereen reageert spontaan met ‘wauw’ op jouw verhalen of zit met open mond naar dat scherm te staren. Waar heeft ze dat geleerd?

2. Geen nood, je hoeft je niet blauw te betalen voor dat mooie eindresultaat. Een deel van de app is gratis, het andere deel betalend.

3. Time is money: dat weet ook Mojo goed genoeg! Het vergt je slechts enkele seconden om een origineel effect aan je content toe te voegen.

4. Extra fijn: De sjablonen zijn dynamisch, in elk voorbeeld zit een beweging. Zo maak het van een normale afbeelding plots een korte video. Die volgers van jou zullen nogal staan kijken!

Je kan Mojo (gedeeltelijk) gratis uittesten via IOS.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '