Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Het Australische topmodel maakte het nieuws zelf bekend via Instagram.

HOERA: topmodel Miranda Kerr verwelkomt haar derde kindje

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Heuglijk nieuws voor Miranda Kerr. Jawel, het Australische topmodel verwelkomde zonet haar derde kindje en liet via een post op Instagram alvast weten compleet in de wolken te zijn.


Miranda Kerr (36) is opnieuw mama. De ravissante Victoria’s Secret Angel postte vannacht op Instagram een foto waarbij ze meteen het geslacht én de naam van haar kleine spruit bekend maakt. ‘We zijn dolblij met de komst van Myles en waarderen de lieve woorden en wensen van iedereen tijdens deze speciale tijd. We kunnen niet wachten om hem te verwelkomen in ons gezin’, schrijft ze dolenthousiast onder de foto waarop enkel en alleen de naam Myles prijkt.

One happy family


Het is het tweede kindje dat Miranda samen met haar echtgenoot en Snapchat-oprichter Evan Spiegel (29) mag verwelkomen. In 2017 stapten ze in het huwelijksbootje en vorig jaar kreeg het koppel hun allereerste kindje samen, genaamd Hart (1). Miranda was toen al trotse mama van Flynn (8), haar zoon uit haar eerste huwelijk met ‘Lord of the Rings’-acteur Orlando Bloom.

Wanneer Miranda nu precies bevallen is van de kleine Myles is echter nog niet bekend gemaakt. Het topmodel werd voor het laatst gespot begin september tijdens de openingsavond van de Christian Marclay-tentoonstelling in het Los Angeles County Museum of Art. Toen verscheen ze nog met haar bolle buikje in een zwarte nauwsluitende jurk met witte bolletjes. Wij wachten in ieder geval al vol ongeduld op het allereerste kiekje van de nieuwste Kerr-telg.

© Getty

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '