Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© HBO

'Betty' is vanaf 2 mei te zien bij Telenet Play en Play More.

TRAILER: de tieners uit ‘Skate Kitchen’ zijn terug in nieuwe miniserie

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Wie tijdens het Jeugdfilmfestival ‘Skate Kitchen’ is gaan kijken en de film echt fantastisch vond, zal ook fan zijn van de gloednieuwe miniserie ‘Betty’. De HBO-reeks is vanaf 2 mei te zien bij Telenet Play en Play More.


Betty‘ is een spin-off van de film ‘Skate Kitchen‘ van Crystal Moselle uit 2018 en gaat over een groep skater girls. De komische serie volgt de tienermeisjes terwijl ze hun weg zoeken in een door mannen gedomineerde skatewereld van New York City.

De miniserie is vanaf 2 mei te zien bij Telenet Play en Play More. Opnieuw zijn actrices Dede Lovelace, Moonbear, Nina Moran, Ajani Russell en Rachelle Vinberg van de partij. De tieners spelen een fictieve versie van zichzelf in het echte leven. Fun fact: ‘Betty’ werd gemonteerd door een Belg genaamd Nico Leunen, die onder andere ook verantwoordelijk was voor ‘Beautiful Boy’.

Heb jij de film ‘Skate Kitchen‘ zelfs nog niet gezien, maar ben je wel heel benieuwd ernaar? Dan hebben we goed nieuws! Ook die kan je vanaf 28 mei via Telenet bekijken.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '