https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

The saga continues...

‘Ja, alwéér’: Martien en Erica Meiland gaan opnieuw verhuizen

Jolien Meremans

Binnenkort mogen Martien en Erica Meiland een nieuw kleinkind verwelkomen, en alsof die periode nog niet druk genoeg zal worden, zijn de twee alwéér op zoek naar een nieuwe woonst. Hun huidig stulpje vinden ze namelijk te druk… Wie kan nog volgen?


Er zijn dan toch nog zekerheden in het leven. Denk maar aan de Meilandjes die constant op zoek zijn naar een nieuwe woning. Je houdt het bijna niet voor mogelijk: Martien en Erica willen opnieuw verhuizen. Je weet intussen al dat ze hun chateau in Frankrijk achterlieten om samen met Maxime terug te keren naar Nederland, meer bepaald Hengelo. Eenmaal ze daar gesetteld waren, besloten ze opnieuw te verhuizen, wegens ruzie met de gemeente. Maxime, die momenteel hoogzwanger is van haar tweede kindje, kocht mat haar vriend Leroy een mooi huisje aan de kust van Noordwijk. Erica en Martien besloten niet veel verderop hun intrek te nemen in een riante villa.

Nieuw seizoen?


Die villa is hen nu toch te groot. Daarnaast zouden de twee constant lastiggevallen worden door fans die aan hun voordeur staan. Daarom zijn ze nu op zoek naar een ander huis in de buurt waar ze hopelijk meer privacy zullen hebben. ‘We gaan weer verhuizen! Ja, alwéér’, vertelde Martien volgens de Nederlands krant De Telegraaf tijdens zijn verjaardagsfeest. ‘Dit huis is gewoon te druk. Elke dag staan er mensen voor de deur. We blijven wel in Noordwijk. We hebben een huis gezien dat je van de weg niet kan zien, dus mét een oprijlaan. Dit huis wordt dus weer verkocht.’ En dat voor een flinke som geld: ze vragen volgens De Telegraaf een kleine 3 miljoen (!!) euro voor hun villa.

Of Erica en Martien hun nieuwe huis al officieel gekocht hebben, is nog niet helemaal duidelijk. Ze lieten wel al weten dat ze er eigenlijk niet naar uitkijken om nog eens te verhuizen. ‘We hebben het in Noordwijk prima naar onze zin. Maar ik zie wel ontzettend op tegen die dozen en die verhuisstress‘, aldus Martien. Kans is dus heel groot dat er nog een seizoentje ‘Chateau Meiland’ op de planning staat.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content