Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Ready, pack, go

LOVE: de nieuwe reiscollectie van Eastpak geeft ons spontane #wanderlust

Wanneer je tickets geboekt zijn en je reisoutfits al (drie maanden) klaarliggen, kan de juiste baggage ervoor zorgen dat je trip helemaal – pun intended – op rolletjes verloopt. Eastpak is al jaren hét merk om op te vertrouwen wanneer het op leuke reiskoffers- en rugzakken aankomt – zéker wanneer je die kan shoppen in leuke printjes.

De SS17-collectie van Eastpak kreeg een aangename upgrade met vrolijke kleurtjes, opvallende printjes en subtiele designs waar élke traveljunkie spontaan happy van wordt. De designs mogen dan nieuw zijn, maar de kwaliteit is dat niet. Het merk dat ons de good old rugzakken van in de middelbare school bracht, staat namelijk nog altijd garant voor sturdy materialen en een betrouwbaar resultaat.

ep

De pluspuntjes van een Eastpak? Op alle baggagestukken krijg je een garantie van maar liefst 30 (!) jaar – waardoor de koffers zelfs je jaarlijkse tripjes naar het beste vakantieland ter wereld overleven. Daarnaast zijn de trolleys gemaakt van stevige materialen die toch licht zijn, wat extra goed uitkomt wanneer je rekening moet houden met maximumgewichten tijdens het vliegen.

 

Een handige – jawel – feature: de telescopische handvaten zitten vanaf nu beter verwerkt, waardoor ze extra goed beschermd worden. En no worries dat je je baggage halverwege uit je hand laat rollen, want de handvaten zijn voorzien van een stevige grip die zels de meest extravagante vakantieshoppingtassen mee kan zeulen.

 

Ben jij een little miss perfect die het liefst voor elke categorie een apart vakje voorziet? Dat kan, want de verschillende zakjes, compartimenten en straps zorgen ervoor dat je dierbare spullen niet rondklotsen in je baggage. En, eh, zelfs voor chaoten is dat een goede oplossing. Structuur, here we come!

 

De keuzes van de Flairredactie vind je alvast hieronder. Voor het volledige assortiment kan je terecht op de website van Eastpak.

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '