Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Lana van Impe

'Ik kreeg meer dan 4.000 vriendschapsverzoeken op Facebook, maar het was maar een grapje.'

LOL: Lana zwierde haar slechtste openingszin online en wordt nu overspoeld met berichten

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online
Op het Facebookevenement 'Wedstrijd Slechtste Openingszin Aller Tijden', komen sinds vorige week dagelijks per minuut héél wat verkeerde openingszinnen binnen. Openingszinnen die iedereen kan bewonderen, zo ook die van Lana van Impe.

'Voor jou wil ik mijn naam wel omdraaien', plaatste Lana van Impe op de pagina 'Wedstrijd Slechtste Openingszin Aller Tijden'. En het kwaad was geschied. 'Anal Lana' kreeg 31.000 likes op haar inzending, meer dan 4.000 vriendschapsverzoeken van geile snuiters, heel wat aandacht op Instagram en Snapchat én – hoe kon het ook anders – heel wat oneerbare voorstellen en haatreacties.

 

Verschillende reacties

 

De een stelt voor om van Lana een naaktmodel ter promotie van seksspeeltjes te maken, de ander scheldt haar uit voor het vuil van de straat. 'Je mag heel trots zijn', reageren ze dan, terwijl de openingszin voor Lana niet meer was dan een mopje, vertelt de blondine uit Lommel aan Het Belang Van Limburg: 'Voor alle duidelijkheid: het was een mopje. Mijn vrienden lachen al lang met mijn naam. Sommige mensen denken dat ik dat van mijn naam omdraaien meende en geven negatieve commentaar. Het sarcastische 'Je mag heel trots zijn', kreeg ik bijvoorbeeld al meermaals te lezen.'

 

Lana is niet de enige

 

Laten we hopen dat iedereen die op de pagina post, zijn openingszin als een mopje bedoelt. Er komen namelijk heel wat buitengewone openingszinnen op de pagina te staan. Een greep uit het aanbod? 'Als uw linkerbeen Kerstmis is en uw rechterbeen Pasen, mag ik dan tussen de feestdagen eens binnenwippen?' en 'Heet gij Egbert? Want bij u wil ik hem er weleens indouwe.' Hoe komen ze erop, de mafketels.

 

 

 

 

Lees ook:

 

 

 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '