Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Het is eens wat anders...

LOL: een kleurboek vol piemels!

Kleurboeken voor volwassenen zijn helemaal hot. Mandala’s of Instagramplaatjes inkleuren heeft nu eenmaal een ontspannend effect. Voor sommigen hoeft het trouwens niet bij tekeningen van bloemetjes te blijven… Pen15 wil namelijk een kleurboek met piemels op de markt brengen. Say what?!

 

ja

 

Pen15: opgericht door twee vrouwelijke architecten, wil een boek vol kleurplaten van penissen in de rekken zien. Mira en Jen leerden volgens eigen zeggen twee dingen terwijl ze studeerden voor architect: hoe ze moeten tekenen en dat 90% van de hedendaagse gebouwen op een penis lijkt. 'Kleuren en humor doet mensen ontspannen, dus een penis inkleuren lijkt ons nog meer ontspannend dan een mandala inkleuren', aldus de organisatie. Pen15 probeert nu via crowdfunding het boek op de markt te brengen. Het lijkt ons allemaal wat te veel van het goede, maar we kunnen niet ontkennen dat het leuke kleurplaatjes zijn. Neem gerust zelf een kijkje en oordeel.

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook:

VIDEO: fake(te)n jullie weleens een orgasme?

Dit onderzoek voorspelt wanneer je seks zal hebben

YES: je kan vanaf nu echt praten met je kat

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '