Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Kris Van de Sande voor VRT

En die zullen plaatsvinden op een andere locatie!

OEF: ‘#LikeMe’-cast kondigt andere data aan voor geplande concerten

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

De cast van ‘#LikeMe’ heeft op deze zonnige vrijdagnamiddag goed en slecht nieuws! De concerten in april en mei gaan niet door, maar ze krijgen wel nieuwe data. En dat is niet alles, want de optredens gaan niet door in de Lotto Arena, maar op een andere, nog zottere locatie!


Wie vreesde dat ie Caro, Vince, Camille, Yemi en de anderen van ‘#LikeMe‘ niet live zou kunnen zien optreden wegens de coronacrisis, kan op z’n twee oren slapen. De cast heeft in een video zopas aangekondigd dat ze een oplossing hebben gevonden!

Van Lotto Arena naar Sportpaleis


De concerten op 4 en 5 april, en 1, 2 en 3 mei 2020 worden afgelast en worden verplaatst naar het volgende schooljaar. Op 5 en 6 september 2020 treedt de cast van ‘#LikeMe’ op, en niet in de Lotto Arena, zoals oorspronkelijk de bedoeling was, maar wel in het Antwerps Sportpaleis!

Heb jij al een ticket? Dan word je persoonlijk gecontacteerd via e-mail. Nog eventjes extra geduld uitoefenen dus, maar alles komt op zijn pootjes terecht. Yes! Bekijk de enthousiaste aankondiging hieronder. En zoals Pommelien Thijs aka Caro zegt: ‘Blijf in uw kot, hé!’.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '