Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

Hopelijk zijn deze niet zo snel uitverkocht

Kylie Jenner gooit het met haar lip kit over een andere boeg

Haar vorige setjes waren in slechts enkele minuten uitverkocht, maar speciaal voor valentijn brengt Kylie Jenner drie nieuwe kleurtjes op de markt. De jongste telg uit de Kardashianclan staat bekend om haar volle lippen die standaard met een nude kleurtje gestift worden. Toch zien haar nieuwe ‘Lip Kit by Kylie’-setjes er iets anders uit.

De originele ‘Lip Kit by Kylie’-setjes waren er in drie verschillende tinten: Dolce K, Candy K en TrueBrown K. Ook voor valentijn brengt de realityster drie kitjes op de markt. Wel kiest ze dit keer niet voor neutrale kleurtjes. Kylie deelde een foto van haar eerste lipstickkleurtje op haar Instagram en koos dit keer voor een roze tint.
 

 

Kylie is nog op zoek naar een naam voor haar nieuwe kleurtjes en roept hierbij de hulp in van al haar fans. Heb je zelf een leuk idee? Laat dan een comment achter op de Instagrampagina ‘Lip Kit by Kylie’.

 

Wil je zelf volle lippen? Dit is dé manier. Zo heeft Kylie zelf een website gelanceerd waar verschillende make-uptutorials opstaan.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '