Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Ubisoft

Is het heus?

Komt de volgende Assassin’s Creed uit op de Nintendo Switch?

Ubisoft wachtte speciaal een jaar om de volgende Assassin's Creed uit te brengen om de serie beter dan ooit te maken. In 2017 krijgen we weer een volgende deel nadat we in 2016 een jaartje moesten overslaan, en dat misschien wel op de Nintendo Switch.

YouTuber OBE1plays bracht het nieuwtje naar buiten dat de volgende Assassin's Creed ook beschikbaar zal zijn op de Nintendo Switch, naast de Xbox One en PlayStation 4. Zijn kanaal kreeg al meerdere primeurs van Nintendo, zoals games om te reviewen op zijn kanaal lang voor ze uitkwamen.

 

Laura Kate Dale, een bekende en betrouwbare gamejournaliste die ook al correcte informatie over de Nintendo Switch uitlekte, leek het gerucht te bevestigen. De volgende Assassin's Creed zou plaatsvinden in het Oude Egypte, maar ook dat is enkel een gerucht. Tot we een officiele aankondiging krijgen, blijft alles dus speculatie. Wat zou jij vinden van een Assassin's Creed-game in het Oude Egypte op een Nintendo-console?

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '