https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram @kobeilsen

De jongere versie van de presentator mocht er ook wezen!

Kobe Ilsen blikt terug op zijn televisiedebuut met filmpje op Instagram

Herlinde Matthys

Het is nog een dagje te vroeg voor Throwback Thursday, maar Kobe Ilsen deelt toch al een nostalgisch filmpje van zichzelf. Het gaat om zijn televisiedebuut op ATV van 16 jaar geleden.


Kobe Ilsen is ondertussen een vaste waarde in het Vlaamse televisielandschap, maar 16 jaar geleden moest het voor hem allemaal nog beginnen. Hij waagde zich toen, ongetwijfeld met zweethandjes en een bang hartje, aan zijn allereerste televisieoptreden.

Kobe, die nu werkt voor VRT, was in die periode aan de slag voor de regionale televisiezender ATV. Hij maakte een reportage in de zoo van Antwerpen naar aanleiding van het tienjarige bestaan van de zender. Hij deelde het filmpje nu op zijn Instagrampagina. ‘Wat we hier terugvinden’, schrijft hij. ‘M’n debuut… Zo’n 16 jaar geleden.’ Hij sloot zijn post af met de hashtag ‘#snotneus’.

Kobe mocht er in 2002 ook al wezen, met zijn gladgeschoren kin en zijn haren in piekjes. Je zou trouwens niet zeggen dat het zijn allereerste keer voor een camera was, want de spontaniteit waarmee hij de kijkers aanspreekt, is aanstekelijk. Zijn bekende vrienden vinden het filmpje minstens even leuk als wij. ‘Schitterend’, reageerde Kürt Rogiers. ‘Hilarisch’, schreef Imke Courtois, en ‘Dit maakt mijn dag’ was Aster Nzeyimana’s mening.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content