Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Holger Link via Unsplash / YouTube: Adam Alseef

Voor deze challenge heb je flink wat kracht en gevoel voor evenwicht nodig.

#KoalaChallenge: deze eigenaardige nieuwe challenge verovert het internet

Enkele weken geleden werd je feed nog overspoeld door de #10YearsChallenge waarbij mensen enthousiast hun oude fotoboeken opensloegen en plaatjes van tien jaar geleden postten. En nu lijkt het wel alsof de maand februari ook z’n eigen challenge heeft. De Koala Challenge lijkt ons alvast een vermoeiende uitdaging!


Met de Koala Challenge klim je – zoals de naam al doet vermoeden – als een ware koala om jouw partner of een andere vrijwilliger heen. Wie fungeert als ‘boom’ moet stokstijf blijven staan en over een goed gevoel voor evenwicht beschikken. Aangezien vele koppels de uitdaging al aangingen op een Australisch strand, vermoeden we dat de trend daar ontstond.

Gespierde fitnesskoppels


Het ziet er misschien simpel uit, maar onderschat deze uitdaging niet. In de honderden filmpjes die inmiddels op het internet circuleren, zien we vooral hyperfitte koppels aan het werk. In enkele filmpjes doen de acrobaten er zelfs nog een schepje bovenop. Na het klauteren, gaan ze vol overgave over de schouders van hun partner hangen om nadien ondersteboven tussen de benen te eindigen.

 

Rollen omgedraaid


Een van de populairste Koala Challenges is ongetwijfeld de uitvoering van dit koppel. Zij waagden zich er immers twee keer aan. In de eerste versie zien we hoe de vrouw soepel de challenge uitvoert terwijl de man de rol van stevige boom op zich neemt.

 

Voor het volgende filmpje wisselden ze de rollen om: de man neemt nu de koalapositie in en wentelt zich om de vrouw heen. En dat levert hilarisch beeldmateriaal op.

 

Als jij binnenkort de zon opzoekt of eens naar de sportschool gaat, kan je de #KoalaChallenge ook eens een kans geven. Fun verzekerd!

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '