Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

En ze was net weer terug alleen…

ONVERWACHT: Kirsten Janssens uit ‘The Sky is the Limit’ kondigt zwangerschap aan

Eerlijk? Het privéleven van Kirsten Janssens (35), bekend uit ‘The Sky is the Limit’, is een moeilijke puzzel. Omdat ene Koen Ambroos haar begin dit jaar ten huwelijk vroeg, zette ze een punt achter haar knipperlichtrelatie met ondernemer Jan Kriekels. De verloving was echter van korte duur, want deze trouwplannen zijn al opgeborgen. Maar wat blijkt nu? Kirsten is zwanger! Dat laat de persoonlijkheid zelf weten via Facebook.


Verliefd, verloofd, getrouwd, kindjes. Dat is het traditionele stappenplan in een relatie, maar Kirsten Janssens geeft een eigen draai aan dat plan. De tv-persoonlijkheid werd samen met haar ex-vriend/ondernemer Jan Kriekels bekend dankzij het programma ‘The Sky is the Limit‘. Maar begin dit jaar kondigde Kirsten haar breuk met Jan aan. ‘De hele wereld mag het weten. Jan en ik zijn officieel uit elkaar. Geen knipperlichtrelatie meer na 14 jaar’, postte ze op Facebook.

Maar lang bleef Kirsten niet bij de pakken zitten, want kort na dit nieuws liet ze aan iedereen weten dat ze verloofd was met Koen Ambroos. Deze relatie liep ondertussen ook al op de klippen, maar het lijkt er wel op dat Koen een souvenirtje heeft achtergelaten.

Zwanger


‘Dat noemt dan letterlijk van je stoel vallen als je terug alleen bent. Maar kijk, ik vind het fantastisch en ben blij met dit kleine wonder.’ Met deze woorden maakt Kirsten haar derde zwangerschap bekend. Dit nieuws kwam voor haar totaal onverwacht, maar ze is nu al verliefd op het wezentje in haar buik. Over de papa rept ze met geen woord, want ze zal er alles aan doen om deze baby alleen op te voeden.

Kirsten heeft al twee kinderen uit een vorige relatie.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '