Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Wat een stem!

KIPPENVEL: Loïc Nottet verbaast iedereen met zijn nieuwe single

Loïc Nottet zong de longen uit zijn lijf voor België op het Eurovisiesongfestival in 2015. Met zijn nummer 'Rhythm Inside' werd hij knap vierde. Een jaar later laat hij opnieuw van zich horen. En hoe?! 

Jawel, de Waalse zanger Loïc Nottet is terug van weggeweest. Met zijn nieuwe single 'Million Eyes' verbaast hij vriend en vijand. Zijn pure stem vertelt een heel emotioneel verhaal. 

 

Ik heb een aparte stem en ik hou van dansen. Daarom werd ik vroeger enorm hard gepest.

 

Met 'Million Eyes' wil hij die pesters op hun plaats zetten. Tijdens het programma 'Jonas & Van Geel' zong Loïc Nottet voor de allereerste keer zijn nieuwe single, inclusief spectaculaire dancemoves.

 

 

Bekendheid

 

Loïc werd in 2014 bekend door zijn deelname aan 'The Voice Belgique'. In de finale eindigde hij op de tweede plaats. Toch tekende Loïc een platencontract bij Sony Music Belgium.

 

In hetzelfde jaar werd Loïc geselecteerd om België te vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival. Met zijn nummer 'Rhythm Inside' werd hij vierde. 

 

Over de grens

 

Door zijn deelname aan 'Danse avec les Stars' werd Loïc ook populair in Frankrijk. Hij is de eerste Belgische artiest die ooit mocht deelnemen aan de Franse versie van het dansprogramma. Uiteindelijk ging hij zelfs met de overwinning naar huis.

 

 

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '