Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

In slechts enkele maanden is ze zo'n 23 kilo afgevallen

Kim Kardashian onthult haar gewicht op Snapchat

In december beviel Kim Kardashian van haar tweede kindje.  Nu, nog geen halfjaar later, is de realityster haar zwangerschapskilo’s alweer kwijt. Dit maakte ze zelf bekend op Snapchat.

Kim Kardashian was in het verleden altijd open over haar lichaam (en dat mag je heel letterlijk nemen). Ook haar gewicht kwam tijdens haar zwangerschap en na de geboorte van haar zoontje een aantal keer ter sprake.
 

 Zo was Kim terwijl ze zwanger was enkele kilo’s aangekomen. Compleet normaal, maar ze voelde zich er niet comfortabel bij. Zo heeft het een tijdje geduurd tot Kim zich weer publiekelijk wilde vertonen of ze deed haar best om haar lichaam te verbergen onder oversized jassen.
 

Kim Kardashian

Nu kon je op Snapchat zien dat Kim haar streefgewicht behaald heeft. Zo zie je haar op de weegschaal staan die ongeveer 61,5 kilogram aangeeft. Kim was ongeveer 23 kilo bijgekomen en is haar zwangerschapskilo’s nu verloren met behulp van het Atkinsdieet.
 

Een controversiële methode om af te vallen, want je moet namelijk alle koolhydraten schrappen uit je voedingspatroon. Wat je dan weer wel mag eten zijn vetten en eiwitten. Je kan dus beter op zoek gaan naar een andere methode indien je wat wil afvallen. Kies voor een haalbaar dieet dat bestaat uit een gezond en evenwichtig voedingspatroon.

 

Wil je nog meer lezen over Kim Kardashian?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '