Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© ellentube

'Mijn familie en ik zijn veilig, en ik ben echt een beter mens nu.

Kim Kardashian geeft voor de eerste keer een interview na haar overval in Parijs

2016 was geen gemakkelijk jaar voor Kim Kardashian. In oktober werd ze overvallen in haar hotelkamer in Parijs en sindsdien komt de 36-jarige realityster amper nog in de spotlight. Nu geeft ze voor de eerste keer een interview en dit bij niemand minder dan Ellen DeGeneres.

In oktober was Kim Kardashian voor Fashion Week in Parijs, maar het uitstapje werd al snel een ware nachtmerrie. Ze werd overvallen in haar hotelkamer en de dieven gingen met enkele kostbare juwelen aan de haal. Voor Kim was het een traumatische ervaring die haar leven veranderd heeft en nu is ze eindelijk klaar om haar verhaal te doen. Zo vertelt ze in een interview tijdens ‘The Ellen DeGeneres Show’ dat ze niet meer dezelfde persoon is als voor de overval.
 

Ik wil niet huilen, maar ergens wist ik dat dit bij mij ging gebeuren. Ik voel me een compleet ander persoon.

In haar interview met Ellen vertelt Kim dat ze niet langer geeft om materiële zaken en dat ze ook blij is dat haar kinderen een andere kant van haar te zien krijgen. ‘Het is geen geheim dat ik vroeger heel materialistisch ingesteld was. Daar is natuurlijk niets mis mee en ik ben ook trots op alle succesvolle personen uit mijn omgeving. Alleen kan het mij allemaal niet veel meer schelen en ik ben blij dat ik dit kan doorgeven aan mijn kinderen’, aldus Kim Kardashian.
 

Extra bescherming

Verder geeft de realityster toe dat ze nog steeds erg gespannen is. Zo staan er ’s nachts verschillende bodyguards aan haar deur, want anders kan ze maar niet in slaap vallen. ‘Mijn hele leven is veranderd op vlak van reizen en beveiliging. Ik had nooit gedacht dat er een beveiligingsagent aan mijn slaapkamerdeur zou staan.’
 

Volgens de realityster volgen de dieven haar al bijna twee jaar. In het verleden hadden ze interviews gehoord waar Kim telkens sprak over haar juwelen en daarom draagt ze sinds de gebeurtenissen in Parijs amper nog ringen, kettingen of oorbellen.
 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Nu is de vrouw van Kanye West vooral gelukkig dat ze ongedeerd is. ‘Het is allemaal zo snel gebeurd, maar het had veel erger kunnen zijn. Mijn familie en ik zijn veilig, en ik ben echt een beter mens nu. Ik wil vooral verder met mijn leven’.
 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '