Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© getty

'Een aantal maanden geleden liet ik mijn eitjes invriezen', vertelt de realityster.

Khloé Kardashian (36) en Tristan Thompson (29) zijn klaar voor een tweede kindje

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

In de teaser van het nieuwe én laatste seizoen van ‘Keeping Up With The Kardashians’ zagen we al dat Khloé hintte dat ze een tweede kindje wil met Tristan. In een nieuwe video van seizoen 20 maakt de realityster effectief plannen met haar vriend om de komst van baby nummer 2 voor te bereiden.


Het allerlaatste seizoen van ‘Keeping Up With The Kardashians‘ verschijnt in maart op de Amerikaanse zender E!. We kregen al een veelbelovende teaser te zien waarin Khloé Kardashian het heeft over een tweede kindje met Tristan. In een nieuwe video die E! loste van seizoen 20 blijkt dat ze de komst van baby nummer twee zelfs al aan het voorbereiden is. De kans is dus groot dat er binnenkort opnieuw een mini-Kardashian op komst is!

https://www.instagram.com/p/CI6OozphrOC/

Eitjes invriezen


Khloé wou altijd nog een kindje en ze wil graag een broertje of zusje voor haar dochtertje True. ‘Elke keer ik een video van True post, stuurt Kim me dat “ze niet haar hele leven alleen kan spelen”‘, zegt Khloé aan Tristan. ‘Ik was ook nooit van plan om maar één kindje te hebben. Tijdens de quarantaine vond ik het echt erg voor True dat ze geen familie of vriendjes had om mee te spelen. True wordt ouder en ik denk dat het nu tijd is voor nog een kindje.’

Aan Tristans glimlach te zien, ziet hij dat helemaal zitten. ‘Dat hoor ik graag’, zegt hij enthousiast. Khloé is blijkbaar al volop bezig met de voorbereidingen voor de komst van een tweede kleine spruit. ‘Een aantal maanden geleden liet ik mijn eitjes invriezen’, aldus Khloé. Tristan en zij bespreken daarna dat ze hun agenda’s moeten samenleggen zodat er embryo’s gemaakt kunnen worden met haar bevroren eitjes. ‘Ik ben klaar om weer zwanger te zijn’, aldus Khloé.

Vier kinderen


Al is ze wel realistisch en beseft ze dat dit wel een tijdje kan duren. Maar zowel Tristan als zij zijn positief. ‘Ik denk dat het gaat lukken’, zeggen ze allebei. Tristan vertelt ook nog dat hij altijd vier kinderen wou. Hij heeft samen met Khloé True en nog een kindje Prince uit een vorige relatie. ‘Dus nog twee te gaan’, besluit ie. Het koppel zou volgens bepaalde bronnen sinds afgelopen zomer terug samen zijn na heel wat relatieproblemen. Het is geen geheim dat Tristan Khloé al een paar keer bedroog, zelfs toen ze zwanger was van hun kindje samen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Meer babynieuws in celebland:


 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '