Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Barbara Nitke via The CW

Dat goede nieuws kondigde de zender zopas zelf aan via Facebook.

KIJKTIP: ‘Riverdale’-spin-off ‘Katy Keene’ is binnenkort te zien op VIJF

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Buiten Telenet Play en streamingdiensten zoals Netflix zijn er in België niet oneindig veel mogelijkheden om Amerikaanse series te volgen. Maar af en toe hebben we toch geluk: VIJF kondigde zopas de komst van ‘Katy Keene’ aan op de zender.


Neem je agenda erbij, want ‘Katy Keene‘ is binnenkort elke maandagavond om 21u35 te zien op VIJF. Dat kondigde de zender zopas zelf aan via Facebook. De ‘Riverdale’-spin-off kan je vanaf 31 augustus wekelijks volgen vanuit je luie zetel.

Eén seizoen


Ook al staan wij te springen van enthousiasme dat we eindelijk ‘Katy Keene’ met Lucy Hale in de hoofdrol kunnen bekijken, is er ook minder goed nieuws. Het gaat namelijk maar om één seizoen. De ‘Riverdale’-spin-off werd begin juli namelijk – tot het grote verdriet van Lucy Hale – stopgezet. Warner Bros. Television, de studio die verantwoordelijk is voor de serie, was volgens Deadline toen wel nog op zoek naar eventueel een nieuw netwerk om ‘Katy Keene’ alsnog een tweede seizoen te geven...

‘Katy Keene’ draait rond het leven van vier Archie Comics-personages: modeontwerper Katy Keene, Broadway-acteur Jorge, model Pepper en muzikante Josie. De vier creatieve twintigers willen carrière maken in New York City. Ze moeten leren omgaan met de struggles die gepaard gaan met de weg naar succes.

https://www.facebook.com/vijf/posts/10159151739925832

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '