Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Mike Marsland/WireImage via Getty

De enige scène waarin de '13 Reasons Why'-actrice in te zien was, werd uiteindelijk geschrapt, maar is nu toch te zien op Disney+.

ZIEN: dit is de emotionele scène van Katherine Langford in ‘Avengers: Endgame’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Katherine Langford had een kleine rol in ‘Avengers: Endgame’, maar helaas haalde die scène de finale versie van de film niet. Nu, meer dan een halfjaar na de releasedatum, kunnen fans van de ’13 Reasons Why’-actrice de geschrapte scène alsnog zien dankzij Disney+.


Enkele dagen geleden werd Disney+ gelanceerd in de Verenigde Staten, Canada en Nederland. Je vindt er honderden films en series, waaronder films van Disney, Pixar, Star Wars én Marvel. Ook ‘Avengers: Endgame‘ is al te bekijken op de gloednieuwe streamingdienst. En daarbij krijgen fans een klein extraatje. De geschrapte scène van Katherine Langford werd nooit getoond op het grote scherm, maar is nu wel te zien op Disney+!

Tony Starks dochter


Katherine Langford speelde een perfecte Hannah Baker in ‘13 Reasons Why‘. Nu is er nog een rol die ze blijkbaar heel goed heeft gespeeld. In ‘Avengers: Endgame’ nam ze de rol van Tony Starks dochter Morgan op zich. Ze had de eer om een héél emotionele scène te spelen met Robert Downey jr. en voerde die met perfectie uit, zo blijkt.

In de finale versie van ‘Avengers: Endgame’ zagen we hoe Tony Stark zichzelf opofferde door de Infinity Stones te gebruiken, Thanos te vernietigen en zo het universum te redden. In de niet-geschrapte versie is de held nog na zijn overlijden te zien in een metafysische wereld met zijn volwassen dochter Morgan uit de toekomst, gespeeld door Katherine Langford. Daar stelt zij hem gerust dat ze goed zal opgroeien, ook al is het zonder hem.

https://twitter.com/SuperHeroAcade/status/1194276650915024902?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1194276650915024902&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsnation.in%2Fentertainment%2Fhollywood%2Favengers-endgame-deleted-scene-shows-iron-man-whispering-i-love-3000-to-grown-up-daughter-morgan-watch-video-243955.html

Geen emotionele band


De scène brak de harten van verschillende Iron Man-fans. Velen vragen zich ook af waarom ze dit hebben geschrapt in de finale versie. De reden daarvoor legden de makers Joe en Anthony Russo een tijd geleden uit in de podcast ‘Happy Sad Confused’. Blijkbaar was er te veel verwarring bij het testpubliek. ‘De bedoeling was dat Tony’s toekomstige dochter hem zou vergeven en hem vredig zou laten gaan. Het idee voelde weerklinkend, maar het waren gewoon te veel ideeën in een overgecompliceerde film‘, aldus Joe Russo. Daar voegde Anthony nog het volgende aan toe: ‘We voelden geen emotionele band met de volwassen versie van zijn dochter.’

Dus werd de scène niet getoond in de cinemazalen, maar ze is nu wel te zien op Disney+. Jammer genoeg is de nieuwe streamingdienst nog niet beschikbaar in ons land. Laten we hopen dat Disney daar snel werk van maakt!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '