https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © getty

Wat een zalige combinatie!

‘The Big Bang Theory’-ster Kaley Cuoco ruilt hakken in voor sneakers tijdens afterparty Emmy Awards

Herlinde Matthys

Zondagnacht vonden de Emmy Awards plaats in Los Angeles. Een van onze favoriete looks op de rode loper was die van ‘The Big Bang Theory’-actrice Kaley Cuoco (35). Iets later op de avond bracht ze een broodnodige aanpassing aan haar outfit aan die elke vrouw ter wereld zal begrijpen.


Een rode loper op een awardshow staat voor veel vrouwen garant voor een opvallende jurk én hoge hakken. Hoe mooi die schoenen ook kunnen zijn, het is niet het gemakkelijkste of meest comfortabele schoeisel. Kaley Cuoco snapt dat als geen ander. Ze poseerde in het begin van de avond voor de lenzen van de fotografen met een waanzinnig mooie fluogele jurk met bijpassende heels.

 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht gedeeld door Kaley Cuoco (@kaleycuoco)


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Dance like nobody’s watching


Even paraderen op de rode loper en de show al zittend volgen, is geen enkel probleem met hakken aan. De afterparty daarentegen, waar de beentjes worden losgegooid, is een andere zaak. Als je de hele avond wil dansen like nobody’s watching zonder verplicht even te moeten zitten door pijnlijke voeten, dan kies je best voor andere schoenen. Kaley Cuoco ruilde dan ook met veel plezier haar fluogele muiltjes in voor een paar fluogele sneakers.

De sportschoenen in combinatie met de jurk zijn wat ons betreft een zalige combinatie. De schoenen zijn van het merk Athletic Propulsion Labs. ‘Dankjewel voor de meest perfect op elkaar afgestemde late night sneakers die een meisje zich kan wensen’, schreef de actrice bij een reeks foto’s van haar schoenenwissel. Op de foto’s is duidelijk te zien dat de ster dankzij deze kleine wijziging in haar outfit een fantastische avond beleefde, want ze kon al niet meer goed stilstaan bij het nemen van de foto’s.

 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht gedeeld door Kaley Cuoco (@kaleycuoco)


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Haar fans vinden deze combo trouwens ook heerlijk en zeggen dat het perfect past bij Penny, het personage dat Kaley Cuoco jarenlang vertolkte in ‘The Big Bang Theory’.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content