Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Def Jam Recordings, Universal Music France, A&R Studios (via YouTube)

De 27-jarige zanger werd begin maart op het dak van Hôtel De Crillon in de Franse hoofdstad gespot.

Justin Bieber gaf livestreamconcert vanuit Parijs en hier herbekijk je het

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Justin Bieber werd begin maart gespot in Parijs terwijl hij er optrad op het dak van een hotel. Afgelopen nacht ging het resultaat van die opnames live. Hij bracht vijf liedjes van zijn album ‘Justice’. En goed nieuws, want je kan het concert herbekijken!


Meer dan een maand geleden tweette beelddatabank Getty onderstaande foto van Justin Bieber vanop het dak van Hôtel De Crillon in Parijs, Frankrijk. Op dat beeld is te zien hoe de Canadese zanger een optreden geeft terwijl er camera’s op hem gericht zijn. Deze opnames waren naar aanleiding van een livestreamconcert dat afgelopen nacht in première ging.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Vijf liedjes


Tijdens ‘Live From Paris‘ zong Justin ‘Hold On’, ‘Somebody’, ‘Off My Face’, ‘Unstable’ en ‘2 Much’, vijf nummers van zijn zesde studioalbum ‘Justice dat recent uitkwam. De video waarin hij die nummers live brengt, kan je nu herbekijken via YouTube. De 27-jarige zanger koos voor Hôtel De Crillon in Parijs (Frankrijk) als prachtige locatie. Wanneer hij op het dak staat, is de skyline met de Eiffeltoren te zien op de achtergrond. Hij maakte ook gebruik van een hotelkamer, waarbij opnieuw het monument, dit keer prachtig verlicht, in beeld komt.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meteen na de livestream, was er ook een exclusieve afterparty voor YouTube Premium-leden waarin hij volgens Billboard sprak over hoe het is om zijn liedjes voor het eerst live te brengen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '