Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Belga

Een goede keuze?

Jude Law vertolkt de rol van jonge Perkamentus in de volgende ‘Harry Potter’-film

Robine van Tilburg
De tweede 'Fantastic Beasts and Where to Find Them'-film is pas voor 2018, maar regisseur David Yates maakte al bekend dat niemand minder dan hottie Jude Law de rol van jonge Perkamentus op zich zal nemen.

Bijna een half jaar geleden ging de eerste 'Harry Potter'-prequel in première. Toen al wisten we dat 'Fantastic Beasts and Where to Find Them' met Eddie Redmayne in de hoofdrol, een vervolg zou krijgen. En in dat vervolg zal Zweinstein-hoofd Albus Perkamentus in zijn jonge jaren te zien zijn. Wie die rol op zich zou nemen, was nog niet bekend. Tot nu.

 

Niemand minder dan 'Alfie'-, 'The Holiday'- 'Closer'- en 'Sherlock Holmes'-hottie Jude Law zal in de huid kruipen van de jonge Perkie. Regisseur David Yates is bijzonder enthousiast over zijn keuze: 'Jude Law is een enorm getalenteerde acteur. Ik bewonder zijn werk al lang en ik kijk ernaar uit om eindelijk met hem samen te werken. Ik ben ervan overtuigd dat we alle eigenschappen van Albus Dumbledore zullen kunnen tonen zoals J.K. Rowling ze heeft omschreven.' Wij zijn alvast heel benieuwd hoe de 44-jarige acteur het er vanaf zal brengen.

via GIPHY

 

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '