https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Zonder tattoos en met make-up en een pruik - ze scheert zich écht kaal voor haar rol! - is de actrice een heel ander persoon.

Je zou Skinhead Helen uit ‘Orange Is The New Black’ in ‘t echte leven niet herkennen

Van alle make-overs die er op de set van ‘Orange Is The New Black’ moeten gebeuren voor er gefilmd kan worden, moet die van Francesca Curran zowat de extreemste zijn. Zij speelt Helen Van Maele, oftewel Skinhead Helen, de racistische harde tante die in het nieuwe seizoen af en toe haar zachtere kant toont. Een blik op haar Instagrampagina toont ons dat ze in ‘t echte leven een girly girl is met een barbieblonde pruik en een voorliefde voor make-up.


Van skinhead tot dame


Voor extra shockwaarde heb je hier nog even een foto van Skinhead Helen in al haar glorie. Een gezichtstatoeage die geïnspireerd lijkt op ons sterrenmeisje, een enge ‘100 %’ – als in: ‘100 % puur’ – in haar hals en een volledig kaalgeschoren hoofd: deze inmate kom je ‘s avonds liever niet tegen in een donker steegje.

Hoewel ze haar hoofd wel degelijk kaalscheert voor haar rol – #dedication – wordt Francesca Curran een heel ander persoon zodra ze haar gevangenisplunje uittrekt. Met een pruik, een mooie outfit en wat make-up wordt ze de knappe madam die ze is.

Op dit moment gaat Francesca met een korte coupe door het leven (totdat de opnames van seizoen 6 beginnen, vermoeden we). Ze houdt duidelijk van een glamorous look, en we zijn het helemaal met haar eens.

Om de kale periode te overbruggen, draagt Francesca een blonde pruik. Hier zie je de ‘Orange Is The New Black’-actrice trouwens met haar knappe Argentijnse echtgenoot. Het koppel was net getrouwd toen Francesca de rol van Helen aangeboden kreeg. Ook heel schattig: ze ontmoetten elkaar op Times Square, nadat hij haar de weg vroeg.

Kunnen we even een minuut stilte houden voor de jaloersmakende lokken waarvan Francesca afscheid nam voor de rol?

Ach ja, a girl’s gotta do what a girl’s gotta do!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten