Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram @janikazaltzis

Inclusief nektapijt!

Jani post hi-la-rische throwback van zichzelf ten tijde van ‘De heren maken de man’

Zelfspot is de beste vorm van zelfkennis. Jani Kazaltzis haalde zich deze week heel wat boze marktkramers op de hals door in 'Jani gaat' te beweren dat kleren van de markt dragen 'not done' is, maar de stylist weet heel goed dat hij ook niet altijd 'done' was. Toen hij in 2005 met een nektapijt op televisie verscheen, bijvoorbeeld.

Jani deelde een foto op Instagram uit een aflevering van 'De heren maken de man', het programma waarin hij zo'n twaalf jaar geleden voor 't eerst op onze schermen verscheen. Op die screenshot zien we een jonge, tengere Jani met een kapsel dat doet denken aan New Kids en een shirtje dat hij anno 2017 stante pede de vuilbak in zou gooien, mocht hij het in de kast van een 'Zo Man Zo Vrouw'-kandidaat aantreffen. In de caption grapt Vlaanderens populairste stylist dat hij zelf een goede kandidaat was geweest voor het programma waarin hij koppels een makeover geeft. We gaan je daarin niet tegenspreken, liefste Jani.

 

 

Jani lijkt met de foto aan te willen tonen dat ook hij de bal soms misslaat en dat je zijn strenge, harde modeadviezen met een korrel zout mag nemen. Deze week kreeg Jani kritiek van marktkramers die zeggen dat zijn stijladvies slecht is voor hun zaken, omdat hij maandag in 'Jani gaat' beweerde dat het niet oké is om kleren te kopen op de markt. Natuurlijk beseft Kazaltzis heel goed dat iedereen best gewoon draagt waar hij of zij zich goed in voelt, zoals hij zich in 2005 goed voelde in dat mottig T-shirtje. Tenzij je een fleecetrui wil dragen, natuurlijk. Of een driekwartsbroek. Er zijn grenzen, nietwaar, Jani?

 

Voor diegenen die Jani's New Kids-kapsel nog een beetje beter willen bekijken, vonden we de begingeneriek van 'De heren maken de man' terug op YouTube. You're welcome.

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

 

Meer Jani:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '