Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Wij zijn alvast fan van het exemplaar van Sophie Turner!

JAAROVERZICHT: dit zijn de mooiste celebritytattoos van 2019

Heb jij in 2019 je eerste, tweede of misschien zelfs achtste tattoo laten zetten? Je bent heus niet alleen. Het afgelopen jaar hebben ook heel wat celebs hun lichaam versierd met verschillende kunstwerkjes. Wij namen er alvast ons vergrootglas bij en gingen op zoek naar de mooiste celebritytattoos van de voorbije twaalf maanden.


Wil jij binnenkort een tattoo laten zetten en kan je nog wel wat inspiratie gebruiken? Dan heb je geluk, want wij gingen op zoek naar de mooiste celebritytattoos van 2019. Zo liet Demi Lovato maar liefst vijf nieuwe tattoos zetten en zit Ariana Grande ondertussen bijna aan tien tatoeages. Benieuwd wie het afgelopen jaar nog een kunstwerkje liet tatoeëren? Lees dan vooral snel verder.

Ariana Grande


Ariana Grande heeft al verschillende tattoos en daar zijn er in 2019 een aantal bijgekomen. Onze favoriet is alvast haar tattoo van Eevee, haar favoriete Pokémon. ‘Ik wilde deze al zo lang’, schreef de zangeres er destijds bij op Instagram.

Joe Jonas


2019 is een jaar dat Joe Jonas niet snel zal vergeten. Zo trouwde hij niet alleen met Sophie Turner, maar liet hij ook deze prachtige tatoeage zetten. Hij koos voor een paar zinnen uit het nummer Mr. Blue Sky van Electric Light Orchestra.

Sophie Turner


Of ze samen met haar hubby Joe Jonas haar ink heeft laten zetten, is ons niet duidelijk, maar ook Sophie Turner liet het afgelopen jaar een tattoo zetten. Zij koos voor een subtiele en fijne vlam op haar vinger naar eindelijk van haar rol in de film ‘Dark Phoenix’.

Lady Gaga


Ook Lady Gaga koos voor een redelijk fijn en subtiel exemplaar. Zij liet enkele muzieknoten zetten op haar arm. De vertaling? ‘G,A,G,A.’ Leuk, toch?

Hailey Bieber


Fan van onopvallende tattoos? Dan is dit exemplaar van Hailey Bieber misschien wel iets voor jou. Zij liet namelijk een piepkleine diamant zetten in de zijkant van haar nek.

Busy Philipps


Busy Philipps kreeg heel veel kritiek op haar tattoo, maar wij vinden haar gekozen creatie alvast ontzettend origineel. Zij liet namelijk de woorden ‘fuck em’ in combinatie met een ludieke tekening zetten op de zijkant van haar voet.

https://www.instagram.com/p/Bv-Enmjg7Ub/?utm_source=ig_embed

Lucy Hale


Lucy Hale heeft alvast haar sterrenstatus vereeuwigd op haar lichaam. Just kidding! Maar de actrice liet wel haar sterrenbeeld tatoeëren in de vorm van enkele sterretjes.

Demi Lovato


Vooral heel wat celebs bleek de nek een populaire plek te zijn om een tattoo te laten zetten. Ook Demi Lovato koos deze plaats voor een van haar nieuwe tatoeages zetten. Zij koos voor het woord ‘survivor’. Over de betekenis heeft de zangeres nog niets gezegd, maar vermoedelijk is de creatie verbonden met haar strijd tegen alcohol- en drugsmisbruik.

Dua Lipa


Demi Lovato is niet de enige die een woord of zin liet tatoeëren. Dua Lipa koos bijvoorbeeld voor de woorden ‘future nostalgia’. De zangeres liet pas deze maand het afgewerkte design zien, wat verwijst naar de titel van haar gelijknamige album.

Shawn Mendes


Shawn Mendes liet een piepkleine ‘A’ zetten aan de achterkant van zijn oor als eerbetoon aan zijn zus Aaliyah Mendes.

Camilla Cabello


Nog een verborgen tattoo is die van Camilla Cabello. Zij liet het zinnetje ‘It’s a mystery’ zetten aan de binnenkant van haar vinger. Voor de zangeres was dit trouwens haar allereerste tatoeage!

Ashley Benson


Wil jij ook graag een tattoo van je geliefde laten zetten? Laat je dan inspireren door het exemplaar van Ashley Benson. Zij liet de initialen ‘CD’ van haar vriendin Cara Delevingne zetten net boven de zijkant van haar borst.

Kylie Jenner


Last but not least liet Kylie Jenner een tattoo zetten voor haar dochtertje. Zo liet ze de naam Stormi zetten op de achterkant van haar rechterarm.

Meer jaaroverzichten: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '