Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

Een mooie keuze, als je 't ons vraagt.

J.K. Rowling verklapte zonet wie haar favoriet Harry Potter-personage is

Net zoals je ouders volgens de wetenschap een lievelingskind hebben, heeft J.K. Rowling ook een favoriet geesteskind. De schrijfster verkondigde zonet welk Harry Potter-personage haar favorietje is. Hermelien? Of Hagrid? Misschien Ron? Wij zouden niet weten wie te kiezen.

J.K. Rowling is altijd heel open met haar fans en beantwoordt geregeld vragen via haar Twitteraccount. Deze keer vroeg iemand wie, naast Harry, haar favoriet personage is en dit was haar antwoord.

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

 

Dumblemore, oftewel Albus Perkamentus, neemt de grootste plaats in Rowlings auteurshart in. Is het toeval dat J.K. Rowling de Harry Potter-prequel 'Fantastic Beast And Where To Find Them' schreef waarin een jongere versie van de schooldirecteur verschijnt en dat die ook nog eens verfilmd wordt in een trilogie? Misschien kan de auteur haar lievelingscreatie nog niet loslaten? Al is het ons wel een raadsel waarom ze dan het hart van elke Harry Potter-fan brak door Perkamentus dood te laten gaan in het zesde boek. Niet logisch, J.K., niet logisch.

 

 

Dumbledore

 

 

Lees ook:

 

TEST: Welke Harry Potter-heks ben jij?

 

Vergeten hotties uit Harry Potter

 

Er is een tweede trailer van 'Fantastic Beasts and Where to Find Them'

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '