Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

3. Je dommer voordoen dan je eigenlijk bent.

5 irritante dingen waarop je crush waarschijnlijk afknapt

Zie je je crush al een tijdje zitten, maar lijkt hij/zij niet echt interesse te hebben? Ga dan vooral niet in overdrive, want dat kan de situatie alleen maar erger maken. Blijf dus vooral jezelf – en probeer je niet schuldig te maken aan één van deze overduidelijke afknappers.

1. Altijd supernegatief zijn.


Over alles en iedereen. Ja, het is slecht weer. Nee, er is geen chocolade meer. Maar stop met mokken, want good vibes trekken alleen maar good vibes aan. En dat is toch nét wat je wilt wanneer hij/zij in de buurt is, right?

2. Het constant over je ex hebben.


Nope, Miss/mister Perfect was hij/zij he-le-maal niet. Maar geloof ons: je crush zal niet het risico willen nemen dat jij over een tijdje zo over hem/haar zit te praten. Out with the old en in with the new dus!

3. Je dommer voordoen dan je eigenlijk bent.


Iedereen heeft wel eens z’n Dombo-momentjes, maar jezelf extra onwetend voordoen om schattig over te komen? Dat is niet bepaald aantrekkelijk. En pssst: people met brains zijn dat wel.

4. Té hard to get spelen.


Er is niets mis mee om hem/haar af een toe een beetje te laten zweten – jij bent uiteraard een prima kandidaat wanneer het op de datingwereld aankomt – maar élke poging afblokken is geen goed idee. Lach dus gewoon met zijn/haar mopjes en probeer niet te stoer over te komen. Wie heeft er afstand nodig wanneer jullie het liefst in elkaars armen vallen?

5. Hem/haar jaloers maken.


Néé, het is niet nodig om op anderen af te stappen, puur om je crush jaloers te maken. Waarom een omweg nemen als je ook gewoon recht op je doel af kunt gaan? Dat jaloerse gedrag is nergens voor nodig en is alleen maar tijdsverspilling. Go get ‘em!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '