Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: choudebruxelles_

In 2015 maakte ze al haar televisiedebuut

In dit tv-programma kan je ‘Temptation’ Lize al eerder gezien hebben

Lize uit ‘Temptation Island’ zullen we niet snel vergeten, maar enkele oplettende televisiekijkers kunnen de brunette al een keertje eerder op het kleine scherm gezien hebben. De ex-vriendin van Jefferson heeft namelijk in 2015 al haar televisiedebuut gemaakt.

Twee jaar geleden was Lize al een week lang op televisie te zien en dit in het programma ‘Komen Eten’. Haar nieuwe vriend Ken mag zichzelf alvast gelukkig prijzen, want de ‘Temptation Island’-kandidate weet duidelijk iets van koken. Zo heeft ze voor haar gasten een gazpacho met chorizocrumble en tomatensalsa als voorgerecht en een pasta met rode tonijn en koekjes op basis van parmezaan als hoofdschotel klaargemaakt. Ook het dessert was een echte topper namelijk Franse toast met panna cotta van karamel. Klinkt héérlijk!
 

Culinair talent

Gewonnen heeft ze niet, want de 23-jarige Brusselse eindigde op de derde en voorlaatste plaats. Wel zijn haar medekandidaten haar nog niet vergeten. 'Wat een aangename meid. Ze kookte met liefde en het was heel lekker’, aldus medekandidaat Marc in Tv Familie. Gelukkig had Lize in ‘Temptation Island’ meer geluk, want daar heeft ze opnieuw de liefde gevonden bij verleider Ken. Tafeltje voor drie, wat denk je?

 

Bron: Het Nieuwsblad, Tv Familie

 

Lees ook:

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '