Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Unsplash

Deze week kan je dankzij Flair en Smartphoto je 50 leukste foto’s gratis (!) printen.

7 leuke ideeën om meer uit je fotoprints te halen

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Puilt jouw filmrol ook uit van leuke vakantiekiekjes of coole outfitfoto’s? Dan hol je maar beter snel naar de (kranten)winkel, want deze week kan je dankzij Flair en Smartphoto je 50 leukste foto’s gratis (!) printen. Om er alvast voor te zorgen dat ze op een mooi plekje terecht komen, geven we je enkele leuke ideetjes.

Wanderlust

Wanderlust

Wanderlust

Print foto’s van bestemmingen waar je geweest bent of ooit heen wil op een grote landkaart.

Moodboard

Moodboard

Moodboard

Print quotes, beelden die je inspireren op werkvlak en foto’s die je doen dromen af om als moodboard boven je bureau te hangen. Ook kleurvlakken geven een leuk effect. Leuk weetje: alle blauwtinten en kleuren die met blauw (groen en geel, dus) gemaakt worden, zorgen voor meer productiviteit.

Herinneringendoosje

Herinneringendoosje

Herinneringendoosje

In plaats van je foto’s van een reis in een album te kleven, bewaar je ze in een mooi doosje. Ook leuk in plaats van een trouwalbum of als cadeautje.

Wall art

Wall art

Wall art

Laat foto’s in één thema of kleur printen en hang die in een patroon op je muur. Leuk: pin ze eens op een hoek voor een verrassend en gezellig effect.

Uitnodigingen

Uitnodigingen

Uitnodigingen

Het is vaak erg duur om een uitnodiging te laten maken bij een drukker. Het papier is duur en je er geldt meestal een wachttijd. Gelukkig kan je je uitnodigingen ook in de vorm van een of meerdere foto’s laten afdrukken bij smartphoto. Supersnel én voor een lief prijsje!

Kunstig

Kunstig

Kunstig

Kies op Pinterest enkele mooie prenten en laat die afdrukken. Steek ze in kadertjes, et voilà: je hebt een art wall!

Je persoonlijke stylist

Je persoonlijke stylist

Je persoonlijke stylist

Wat moet ik vandaag weer aantrekken? Wij kennen niemand die zich die vraag niet af en toe (of dagelijks) stelt. Onze tip: leg outfits waarin je je goed voelt op de grond, fotografeer ze en laat er fotoprints van maken. Of hou leuke outfitfoto’s van op vakantie bij. Kleef ze daarna op je kleerkast voor dagelijkse inspiratie.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '