Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© SBS Belgium

Wie gaat kijken?

HOERA: Jan Eelen werkt aan een nieuw seizoen van ‘Callboys’

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online
De toekomst van de populairste VIER-serie van 2016 was bij de afloop van zijn eerste seizoen nog onduidelijk. Zou regisseur Jan Eelen een tweede seizoen breien aan 'Callboys' of niet? Op die vraag lijken we nu eindelijk een positief antwoord te krijgen.

Na de laatste aflevering van het eerste seizoen liet regisseur Jan Eelen al vallen dat hij een tweede seizoen van 'Callboys' of een andere reeks met dezelfde acteurs wel zou zien zitten. Maar concreet werden er verder nog geen uitspraken gedaan. Tot nu.

 

Gisteren was Jan te zien in het Canvas-programma 'De Ideale Wereld'. Daar vertelde hij Otto-Jan Ham dat hij momenteel zoekende is naar een gepast vervolg op het eerste 'Callboys'-seizoen, ook al was dat aanvankelijk niet het plan. Hij vertelde al samengezeten te hebben met een advocaat om te checken of een van zijn mogelijke verhaallijnen juridisch wel correct was, maar dat bleek niet het geval te zijn: 'De advocaat in kwestie heeft mijn idee vakkundig de kop ingeslagen.' Gelukkig heeft de regisseur ideeën te over.

 

Rik 'Jay Vleugels' Verheye maakte gisteren dan weer bekend dat hij voor Woestijnvis gaat werken. Daarbij zou hij ook mee willen schrijven aan de scenario's voor verschillende televisieseries. Het nieuwe seizoen van 'Callboys' zou dus weleens gedeeltelijk van de hand van Rik kunnen komen.

 

Wanneer en of het nieuwe 'Callboys'-seizoen er komt, is nog compleet onduidelijk. Wij duimen alvast!

via GIPHY

 

 

 

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '