Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Artem Podrez via Pexels

Hij/zij heeft een goeie vingervaardigheid ontwikkeld. If you know what we mean. 😏

17 dingen die je herkent als je lief een gamer is

De redactie

De een heeft een voetballer als lief, de ander een muzikant en nog anderen hebben een gamer als lief. Wie uit die laatste categorie een lief uit de loterij heeft gescoord, zal ongetwijfeld een van deze dingen herkennen.

Gaming time is heilig.

Net zoals wijntjes drinken met je vriend(inn)en jouw sociale bezigheid is, is gamen dat voor je lief. Zijn/haar gaming time is dan ook heilig en respecteer je met plezier. Mits het niet overdreven is, natuurlijk!

Je hoeft je niet in te houden op het toilet.

In het begin durf je nog niet zo goed bij elkaar naar het toilet te gaan, uit schrik dat hij/zij iets zal horen. Als hij/zij aan het gamen is, heb je daar helemaal geen last van, want de kans dat je lief iets hoort tijdens het gamen, is miniem!

Maar als hij/zij een headset opzet, weet je dat je de komende uren ook niet veel reactie meer zal krijgen.

Op die momenten zit je vriend(in) even in een eigen wereldje.

Je vriend(in) respecteert je nood aan me-time.

Want hij/zij vindt dat even belangrijk en wil ook tijd om onder andere te gamen.

Je weet dat hij/zij je niet aan het bedriegen is.

Als je hem/haar enkele uren niet hoort, weet je dat je je geen zorgen hoeft te maken, want hij/zij is veel te gefocust op het gamen om zich met anderen bezig te houden. En zit je lief constant op zijn/haar gsm? Dan is het waarschijnlijk om te chatten met gamende vrienden via Discord.

En zijn/haar communication skills zijn on point.

De kans is groot dat als jouw lief vaak online speelt met vrienden dat hij/zij goed is geworden in communiceren. En dat is alleen maar een pluspunt in een relatie!

Je lief weet héél veel random dingen.

Terwijl anderen veel weten over politiek of sport, kan je bij jouw lief terecht voor all things geeky en computergerelateerd. Hij/zij is dan ook goed in strategische zaken.

Maar jij weet vaak niet waarover hij/zij het heeft.

Als niet-gamer kan je vaak niet volgen. En zelfs als je er into bent, weet hij/zij naar jouw gevoel nog altijd meer.

Een gezellig avondje staat vaak gelijk aan het spelen van een spel met twee...

En zolang het een spel is dat jij ook leuk vindt, en waarbij je ook effectief eens kan winnen, vind je dat helemaal prima!

Het is heerlijk om hem/haar zo gepassioneerd te zien.

Iemand die passie heeft voor iets, wat dan ook, is sexy. Dus als je lief een uur aan een stuk doorpraat over de nieuwste game die uit is gekomen, luister jij met plezier.

Er kruipt veel geld in gaming.

PC’s, consoles en games zijn kostelijk! Jij geeft zestig euro uit aan een paar nieuwe schoenen, hij/zij doet dat met plezier aan de nieuwste ‘The Legend of Zelda’ of een grotere geheugenkaart.

En tijd. Nog één spelletje betekent meestal iets anders.

De tijd vliegt als je aan het gamen bent, dat heb je geleerd van je lief. Als hij/zij zegt nog één spel, dan kan het al snel een uur later zijn tegen dat hij/zij klaar is.

Je lief vergeet dan ook té vaak om iets te eten.

Buiten chips dan. Je moet hem/haar er dan ook aan herinneren om op tijd en deftig te eten. En als jij voor jullie beiden kookt, kan het al snel gebeuren dat je het opnieuw moet opwarmen...

De passie voor gaming beperkt zich trouwens niet tot de PC of console.

Voor de minimalisten onder jullie die absoluut hun eigen aesthetic in huis willen behouden, is dit slecht nieuws natuurlijk, want Funkopoppen en andere hebbedingen moet je er gewoon bij nemen. Maar echte deco lovers make it work!

Een cadeau kopen is dan ook helemaal niet moeilijk.

Van games wordt er zoveel merch gemaakt dat je altijd wel iets kan geven dat hij/zij leuk zou vinden. Of je kan je lief ook een nieuwe game of headset geven. Easy peasy!

Je lief kent overal wel iemand.

Handig voor tripjes naar het buitenland! Zo hebben jullie altijd tips binnen handbereik of kunnen jullie zelfs bij zijn/haar vrienden logeren als jullie geluk hebben.

Last but not least: hij/zij heeft een goeie vingervaardigheid ontwikkeld.

If you know what we mean. 😏

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '