Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Qmusic

In april kondigde Heidi aan dat ze in verwachting was van een jongen.

Heidi Van Tielen is mama geworden van haar eerste kindje

In april kondigde Heidi Van Tielen aan dat ze in verwachting was van haar eerste kindje. ‘Als alles goed gaat, word ik deze herfst mama van een jongetje’, klonk het toen op sociale media. En haar kleine spruit heeft zich bovendien aan zijn woord gehouden, want deze ochtend maakte ze bekend dat ze officieel mama geworden is.


‘Ik kan het nog altijd niet geloven, maar ik ben ongelooflijk gelukkig om jullie te kunnen vertellen dat ik zwanger ben van mijn eerste kindje’, zo klonk het in april op het Instagramaccount van Heidi Van Tielen. De blondine maakte toen bekend dat ze in de herfst voor het eerst mama zou worden van een jongetje.

Haar kleine spruit heeft zich dan ook mooi aan de afspraak gehouden. Deze ochtend liet Heidi namelijk weten dat ze officieel mama geworden is. ‘Hij is er!!! Het allermooiste mannetje van mijn dromen, het mannetje dat van mij een mama maakt. Welkom Magnus, jouw naam is het Latijnse woord voor groot(s), maar blijf voorlopig nog maar even klein. Ik wil niks liever dan jou gelukkig maken’, klink het op Instagram.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '