Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Wim Hendrix/Photo News

Gisteren kusten ze elkaar op de mond en wij hebben de foto's

Hebben Tanja Dexters en Lesley-Ann Poppe de strijdbijl begraven?

Volgens verschillende bronnen zat er een serieuze haar in de boter in de vriendschap van Tanja Dexters en Lesley-Ann Poppe. Maar het lijkt erop dat de twee terug vrede hebben gesloten. 

Tanja Dexters en Lesley-Ann Poppe waren jarenlang de beste vriendinnen. Lesley-Ann richtte samen met haar ex-man Benjamin Ruyters de Schoonheidsschool op in Antwerpen. Maar het koppel ging uit elkaar en dat was meteen ook het einde van hun professionele samenwerking. Benjamin ging op zoek naar een nieuw gezicht voor zijn Schoonheidsschool en botste zo op Tanja Dexters. 

 

Lesley-Ann kon niet lachen met deze samenwerking en sprak toen harde woorden uit. 

Tanja en ik zijn in elk geval geen vriendinnen meer. 

Na het huwelijk van Lesley-Ann en haar nieuwe man Kevin deed Tanja er nog een schepje bovenop. Het magazine TV Familie zag een opvallende steek van Tanja op haar Instagrampagina. 'They got married', schreef ze bij een foto van Miss Piggy en Kermit. Ai toch! 

 

Dat was voor Lesley-Ann de druppel. Maar ondertussen kunnen de twee het blijkbaar weer goed met elkaar vinden. 

 

Vriendschappelijke zoen

Gisteren vond er een Fashion Show plaats in The Villa in Antwerpen. Na de modeshow volgde er traditiegetrouw een stevig feestje. Zowel Tanja als Lesley-Ann waren er aanwezig en na enkele drankjes vielen ze elkaar vriendschappelijk in de armen. Ze postten enkele kiekjes op Instagram en als kers op de taart kusten ze elkaar zelfs op de mond.

 

Tanja

Tanja zoenen

 

Hebben ze elkaar na al die tijd vergeven of hadden ze allebei wat te veel drank op? Wij hopen het eerste. 

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '