Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© HP Sprocket

Een echte must have voor deze zomer!

HEBBEN: deze ieniemienie printer drukt meteen de leukste foto’s van je smartphone af

Foto’s op Facebook droppen of ze gewoon op je smartphone laten staan is zó 2016! Een foto afdrukken en een mini-exemplaar op zak hebben, dát is pas hip en trendy. En dankzij de nieuwe smartphoneprinter van HP heb jij in no time je leukste foto’s vereeuwigd. Een echte must have, als je het ons vraagt!

Dankzij onze honderden foto’s heeft het geheugen van onze smartphone bijna zijn limiet behaald. En er staan nog zo veel leuke fotomomenten op de planning, denk maar aan die festivals, die zonnige vakantie en dat leuke dagje weg met vriendinnen. Yep, dat geheugen gaat er sowieso aan. Oké, we kunnen die beelden inderdaad op onze computer zetten, maar dan staan ze daar ook maar wat plaats op te vreten. Gelukkig komt HP met de ideale oplossing. Enter: de HP Sprocket. Die handige smartphoneprinter drukt al je foto’s in 1-2-3 af, en dan heb je een echt kiekje om in te kaderen.

Hoe werkt het?


 

Wil jij je foto’s graag vereeuwigen? Verbind je smartphone dan via bluetooth met de HP Sprocket. Op de app (iOS of Android) kan je het kiekje eventueel nog bewerken. Je klikt vervolgens op het icoontje van de printer, en klaar is Kees. Na een paar seconden is de foto afgedrukt op een formaat van 5 cm x 7,6 cm. Nog een pluspunt: je hebt helemaal geen computer nodig om het apparaat te laten werken; de kleine printer aanzetten is voldoende.

De printer is verkrijgbaar in wit met een roségoudkleurige touch of in het zwart met zilverkleurige accenten. Ben jij net zoals wij helemaal verkocht? Spaar dan maar € 149 bij elkaar en haast je naar de winkel. Bij de printer zitten ook tien kleefbare fotopapiertjes, zodat je meteen aan de slag kan.

 

Lees ook:

Partner Content

' ' ' '