Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Live Nation

Neem je agenda er maar al bij, want de ticketverkoop gaat binnenkort van start!

YASSS: Harry Styles komt met zijn tweede solotour naar ons land

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

We hebben goed nieuws voor de Harry Styles-fans. De ‘Lights Up’-zanger heeft zijn wereldtournee aangekondigd en hij maakt volgend jaar officieel een stop in België!


Harry Styles kondigde al officieel de naam én releasedatum van zijn tweede soloalbum aan. ‘Fine Line‘ mogen we op 13 december met open armen ontvangen, maar dat is niet het enige waar we naar uit kunnen kijken.

Love On Tour


In april 2020 begint Harry aan zijn tweede solotournee en die heeft de naam ‘Love On Tour‘ gekregen. De wereldtour begint in april 2020 in de UK, gaat verder in Europa en dan reist de artiest door naar Noord-Amerika en sluit hij af in oktober 2020 in Mexico.

Wie Harry Styles opnieuw wil zien schitteren in het Antwerps Sportpaleis, of wie voor zijn eerste solotour geen ticket kon krijgen, markeert 25 mei 2020 best al in de agenda. Wil jij tickets bemachtigen? Op vrijdag 22 november gaat de ticketverkoop voor alle shows, en dus ook het optreden in ons land, officieel van start. Om 10 uur kan je hier je tickets scoren voor € 56,44, € 67,64, € 74,36 of € 85,56.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '