Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Stel. Je. Voor.

ZIEN: Harry Styles geeft gratis concert met James Corden in Los Angeles

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Heb jij deze ochtend tickets kunnen scoren voor het concert van Harry Styles in het Antwerps Sportpaleis? Dan kunnen we je alvast een voorproefje geven van wat je mag verwachten van dat optreden. Er zijn namelijk beelden verschenen waarin Harry Styles samen met James Corden een gratis concert geeft op straat. Whaaat?


Woensdagnamiddag kregen bestuurders in Los Angeles de verrassing van hun leven toen Harry Styles ineens het verkeer stillegde en besloot om een concert te geven. Dat deed hij samen met de Britse presentator en komiek James Corden.

Harry bracht gratis en voor niets onder andere zijn nieuwe hit ‘Watermelon Sugar‘, maar ook ‘Kiwi‘ en ‘Sign of The Times‘. Bij dat optreden hoorden ook de nodige attributen en choreografie. Het maakte deel uit van ‘Crosswalk the Musical‘, een sketch in ‘The Late Late Show‘ die James uitvoert met gasten waarbij ze live een muzikaal optreden geven in het midden van een zebrapad. De beelden die omstaanders op camera vastlegden, maken ons alvast stikjaloers!

https://twitter.com/JipiSiregar/status/1197451398801063937?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1197451398801063937&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.seventeen.com%2Fcelebrity%2Fmusic%2Fa29870724%2Fharry-styles-performed-in-the-middle-of-the-street-los-angeles-the-late-late-show-james-corden%2F

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hopelijk verschijnt de aflevering binnenkort bij ‘The Late Late Show with James Corden’. Wij willen zien wat ze ervan gemaakt hebben!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '