Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Photo News

Kleine meisjes worden groot.

Gwyneth Paltrow deelt supermooie foto van haar jarige dochter

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Gwyneth Paltrow deelde een prachtige foto van haar jarige dochter Apple. Het is niet alleen duidelijk dat ze de goede looks meekreeg van haar mama en papa, Coldplayfrontman Chris Martin, maar ook dat ze geen klein meisje meer is.


Blonde lokken, grote blauwe kijkers, volle lippen en sproetjes op de neus. Apple is een perfecte mix van haar celebrity-ouders. Voor haar 14de verjaardag postte mama Gwyneth een prachtige foto van haar dochter, waaruit blijkt dat hun kleine meisje stilaan een volwassen vrouw wordt.

‘Gelukkige verjaardag’, schrijft Gwyneth bij de foto van haar oogappel – pun intended. ‘Dankzij jou lijkt het elke dag kerstochtend. Je bent de meest hilarische, levendige en mooiste (vanbinnen en vanbuiten) jonge vrouw ooit. Dank je dat je nog steeds met mij optrekt, ook al ben je 14.’ Gwyneth beseft met die laatste woorden maar al te goed dat Apple niet meer dat kindje van vroeger is.

We zijn er bijna zeker van dat we in de toekomst nog veel zullen horen van Apple. Naast de goede looks van mama – en papa natuurlijk –  erfde ze ook het muzikale talent van Chris. ‘Je bent een ongelooflijke songwriter‘, schrijft Gwyneth in haar post.

Poedelnaakt


De actrice zwierde de dag ervoor nog een opmerkelijk beeld online. Dit keer niet van haar dochter, maar van zichzelf 14 jaar geleden toen ze hoogzwanger was van Apple. Gwyneth poseert poedelnaakt met haar handen op haar borsten. Ze wenste met het plaatje alle mama’s een gelukkige Moederdag. Al waren het ongetwijfeld vooral de papa’s die in de wolken waren met deze post.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '