Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Giphy

Spoiler alert.

Goed én slecht nieuws voor Pretty Little Liar-fans

Kerstmis en nieuwjaar is niet het enige waar we momenteel naar uitkijken. Volgende maand begint eindelijk ‘Pretty Little Liars’ weer en dat brengt de nodige verrassingen met zich mee. Wij hebben goed én slecht nieuws voor jullie, maar ben je wel zeker dat je het wil weten?

Het goede nieuws:

Er is veel mannelijk schoon in 'Pretty Little Liars', maar we krijgen er nog een hottie bij. De Australische acteur David Coussins maakt binnenkort zijn opwachting in de serie. Hij neemt de rol van Hanna’s verloofde op zich. Stiekem ook een beetje slecht nieuws wie fan is van ‘Haleb’.
 

 

Het (echte) slechte nieuws:

Aan elk verhaal komt er een einde. Zo ook aan dat van de 'Pretty Little Liars'. Er gaat al een tijdje een gerucht rond dat de serie zou stoppen na seizoen zeven. Dit gerucht blijkt nu bevestigd te zijn. De laatste aflevering zou gepland zijn in de herfst van volgend jaar.
 

Korte samenvatting:

Moeten we je geheugen even opfrissen? In de laatste aflevering van de serie kwamen we eindelijk te weten wie ‘A’ was. Hét antwoord op de vraag die we ons al jaren stellen. Toch bracht de onthulling nog een hele hoop andere vragen met zich mee. Bovendien hebben de meisjes een heel nieuw leven wanneer de serie terugkeert. Zo speelt het verhaal zich vijf jaar later af. Klaar voor een nieuwe dosis drama waar elke liar haar eigen problemen en geheimen heeft?
 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Wil je nog meer lezen over de serie:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '