Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Red het regenwoud

Geef Kiehl’s met Julianne Moore, Pharrell Williams en Jeff Koons

Actrice Julianne Moore prijst de Limited Edition Açai Damage-Protecting Toning Mist aan die verkrijgbaar is tot eind juni 2010. De volledige netto-opbrengst gaat naar de Rainforest Alliance!

De vochtherstellende spray voor elk moment van de dag maakt gebruik van een hoge concentratie aan de superantioxidant organische açaíbes, die op een verantwoorde manier wordt geteeld en gecultiveerd in de Braziliaanse Amazone.

Deze spray verfrist en verzacht niet alleen de huid, maar biedt ook een dun beschermingslaagje van antioxidanten tegen
aanvallen van buitenaf.

De ‘Limited Edition’-serie, draagt 4 speciale labels die exclusief voor Kiehl’s werden ontworpen in een gezamenlijke inspanning om geld in te zamelen voor het behoud van het regenwoud en om demensen bewust te maken van de noodzaak hiervan.

Actrice Julianne Moore, kunstenaar Jeff Koons en muzikant Pharrell Williams, hebben elk een label ontworpen dat hun visie op maatschappelijke verantwoordelijkheid voorstelt.

Een van de labels is getooid met een kleurrijke schets, van de hand van één van de kinderen uit de gemeenschap in de Braziliaanse Amazone die de açaí-bessen die in de collectie van Kiehl’s worden gebruikt, cultiveert. Deze schets toont hun leven aan de Amazone.

Aanbevolen verkoopprijs: 33€
Hoofdbestanddelen: Acacia senegal, jojoba-olie, aloë vera, minerale pigmenten, provitamine B (panthenol), tocoferol (vitamine E)

De Limited Edition Açai Damage-Protecting Toning Mist is verkrijgbaar tot eind juni 2010
bij:
-Kiehl’s Store: Lombardenvest 80, 2000 Antwerpen
Info nr: 03/226 14 60 www.kiehls.com 

Kiehl’s werd meer dan 155 jaar geleden opgericht als een traditionele apotheek in de buurt East Village in New York. Dankzij de unieke, uitgebreide achtergrond werd de kennis op het vlak van cosmetica, farmaceutica, kruiden en geneeskunde ontwikkeld en doorgegeven van generatie op generatie.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '