Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Vogue Chine

Was Vogue China te kwistig met de Photoshopgom?

FOTO: Victoria Beckham lijkt haar kruis kwijt te zijn

Alsof Victoria Beckham nog niet slank genoeg is, lijkt ze nu het slachtoffer te zijn geworden van een overijverige Photoshopborstel. Op een foto voor de Chinese Vogue gaapt een grote leegte tussen de benen van de ontwerpster, op de plaats waar haar vajayjay zou moeten zitten, dus. Of is het gewoon gezichtsbedrog?

Victoria Beckham deelde enkele dagen geleden een sneak peek van haar fotoshoot voor Vogue China en onmiddellijk ontstond een hevige discussie. Het lijkt er namelijk op dat iemand bij het magazine wel heel kwistig te werk is gegaan met de Photoshopgom. Het kruis van de ex-Spice Girl lijkt op de foto gewoon verdwenen. Is dit een poging tot thigh gap gone too far?

 

 

 

Het zou natuurlijk niet de eerste keer zijn dat een modemagazine onnodig aan het photoshoppen slaat en daarmee de mist in gaat. Maar hoe vaker we kijken, hoe meer we beginnen geloven dat dit gewoon een simpel geval van gezichtsbedrog kan zijn. Misschien heeft de onderbroek van Victoria, waarvan je de aflijning rond de bil duidelijk ziet, door het zwart-witeffect gewoon dezelfde kleur gekregen als de achtergrond? Ach, we zullen het waarschijnlijk nooit zeker weten.

 

 

Meer Photoshop fails:

 

Dit zijn misschien wel de 10 grootste Photoshop fails van 2015

 

Victoria's Secret begaat Photoshopblunder

 

Digitaal kilootje kwijt stuurt verkeerde boodschap

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '