Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Flair

FLAIR SHOPPING DAY: check de instant fotobox!

Altijd al eens willen schitteren in Flair? Benieuwd hoe het er achter de schermen aan toegaat? Kies dan je favoriete rubriek en stel je kandidaat aan onze castingstand tijdens de Flair Shopping Day. Breng zeker een bezoekje aan onze Instant Fotobox ! Het beste nieuws: je foto wordt instant geprint zodat je thuis altijd een leuke herinnering hebt aan de mooiste dag van 't jaar!

De missie van Instant Fotobox is mensen doen lachen en prachtige herinneringen meegeven van huwelijksfeesten, verjaardagsparty's, babyborrels en personeelsfeesten. Op zulke gelegenheden staat er dan een 'selfiemachine', waarin je eens lekker zot kan doen met je vrienden. Helemaal top: de boxen zijn voorzien van leuke snorren en hoedjes. Feel free to try anything!

Je staat met je schattigste/grappigste/meest sexy look op de foto, en die foto wordt dan meteen voor je geprint. Wil je de foto sharen met je vriendinnen, dan kan dat in één klik via de app van Instant Fotobox of de QR-code bij de foto. Geef je binnenkort een feestje en vind je zo'n photobooth superleuk? Contacteer dan hier de lieve mensen van Instant Fotobox en maak jouw party nóg spectaculairder!

 

Lees hier alles over onze Flair Shopping Day.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '