Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Eén

Hij maakte dit geweldige nieuws bekend met enkele schattige foto's op Instagram.

‘First Dates’-barman Bram (33) is papa geworden

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Bram Van Geert (33), die we vooral kennen als de sympathieke barman uit ‘First Dates’, is papa geworden. Hij maakte dit geweldige nieuws bekend met enkele schattige foto’s op Instagram.

In november vorig jaar breidde het gezinnetje van Bram Van Geert en zijn vrouw Lien uit met een superschattige puppy. Een klein halfjaar later krijgt die fluffy viervoeter er een speelkameraadje bij, want Lien is pas bevallen van een kleine spruit. Bram maakte dit fantastische nieuws bekend met enkele schattige foto’s van hun baby’tje op Instagram.

Geluk

Het kindje ligt heerlijk te slapen terwijl mama liefdevol naar hem of haar kijkt. Het koppel verklapte nog niet of het om een jongen of een meisje gaat, en welke naam ze hun kleintje gaven. Eén ding weten we wél zeker, ze zijn gek op hun mini-me! ‘En van de ene op de andere dag weet je wat geluk écht voor je betekent’, schrijft Bram als onderschrift bij de mooie kiekjes.

Bram en Fien verloren in mei vorig jaar hun tweeling August & Camille. ‘Zondag 2 mei hebben we het ziekenhuis niet als gezinnetje mogen verlaten, maar met jullie in ons hart. Voor altijd’, deelde Bram toen op Instagram. Lien was op dat moment zo’n zes maanden zwanger.

Nog meer babynieuws:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '