Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
©  Getty

De realityster of haar woordvoerder hebben nog niet gereageerd op de feiten.

Er komt wellicht een film die gebaseerd is op de overval van Kim Kardashian in Parijs

In oktober 2016 werd Kim Kardashian overvallen in haar hotelkamer in Parijs. Een gebeurtenis waar toen overal werd over bericht op het kleine scherm, maar het ziet ernaar uit dat het verhaal binnenkort ook op het witte doek te zien zal zijn. Er zou namelijk een verfilming in de maak zijn.


Volgens Variety zou er een film in de maak zijn die gebaseerd is op de overal op Kim Kardashian. Het is de Franse filmmaker Joann Sfar die momenteel werkt aan een verfilming van de feiten. Sfar is naast regisseur ook striptekenaar en zou in maart een grafisch stripverhaal uitbrengen rond de gebeurtenissen met als titel ‘Fashion Week’. De woordvoerder van Kim heeft momenteel nog niet gereageerd op het nieuws.

Joann Sfar, die de regie van de film en een deel van het script voor zijn rekening neemt, gaf alvast enkele details prijs aan Variety. Zo zou de verfilming eerder komisch worden, maar wil hij wil serieuzere thema’s aankaarten zoals feminisme, geweld tegen vrouwen en de relatie tussen rijke en arme mensen.

Voorlopig gaat de inhoud van het verhaal als volgt. Een groep iets oudere dieven wil een bekende influencer overvallen tijdens Paris Fashion Week. Het zou dus niet om een exacte weerspiegeling van de feiten gaan en Kim zelf heeft ook geen inspraak. Hoe ze hier zelf over denkt, is voorlopig niet geweten, maar wij kunnen ons inbeelden dat ze hier allesbehalve blij mee is.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '