Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© IMDb

Zijn jullie het met de acteur eens of hebben jullie een andere favoriet?

AHA: dit is de favoriete Harry Potter-film van Daniel Radcliffe

Voor alle Harry Potter-fans is het moeilijk kiezen wat hun favoriete film is en ook voor Daniel Radcliffe himself is het geen makkelijke keuze. De acteur zelf twijfelt tussen twee films, maar gaf in een interview uiteindelijk toch zijn ultieme favoriet prijs.


In een interview met WIRED vertelde Daniel Radcliffe wat zijn favoriete Harry Potter-film is. Eerst ging hij voor ‘Harry Potter en de Relieken van de Dood (deel 2)’, maar uiteindelijk gaf hij toch ‘Harry Potter en de Orde van de Feniks’ als definitieve antwoord.

‘Ik ben dol op de laatste film, maar ook de vijfde is heel speciaal voor mij. Al weet ik dat andere mensen deze niet zouden kiezen. Hij is mijn favoriet omwille van de relatie tussen Harry en Sirius. Daarnaast zie je ook veel van Gary Oldman in deze film’.

Daniel Radcliffe heeft alvast gelijk dat fans van het verhaal niet vaak ‘Harry Potter en de Orde van de Feniks’ als favoriet aanduiden. Op Rotten Tomatoes scoort deze film namelijk het slechtst.


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '