Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© HBO

De serie met Zendaya is nog maar vier afleveringen ver, maar maakte al genoeg indruk voor een vervolg.

YASSS: hitserie ‘Euphoria’ krijgt een tweede seizoen

‘Euphoria’, de HBO-serie waarin Zendaya een drugsverslaafde tiener speelt, krijgt sowieso een tweede seizoen. Dat werd nu al bevestigd, hoewel het eerste seizoen nog maar halfweg is.


‘Euphoria’ is een nieuw controversieel tienerdrama dat je bij ons op Telenet Play kan bekijken. De serie is sinds 18 juni elke zondag te zien in de Verenigde Staten en tegelijkertijd bij ons. Op dit moment zijn er vier afleveringen geweest en zijn er nog evenveel te gaan. HBO is zo blij met de resultaten van de reeks dat het nu al een vervolg bestelde.

Hoofdrolspeelster Zendaya bevestigde het nieuws donderdagavond op haar Instagram Story.

Voor de vroegere Disney Channel-ster is deze hoofdrol haar eerste grote, zware rol. Ze speelt Rue, een 17-jarig meisje dat van jongs af aan verslaafd geraakt aan drugs door haar verlammende angststoornis. De serie toont haar verhaal, maar ook de struggles van nog zes andere tieners in haar omgeving. Elke aflevering focust op het verhaal van een specifiek personage. Zo ging de derde aflevering bijvoorbeeld over de moeilijke kindertijd van Jules, het transgender meisje met wie Rue beste vriendinnen wordt.

Kijken op eigen risico


‘Euphoria’ is heel hard en rauw, en krijgt soms het verwijt te controversieel te zijn. Elke week is er wel een scène waarover op het internet wordt nagepraat. Zendaya waarschuwde haar fans voor de première dan ook dat de serie eerder bedoeld is voor ‘mature audiences’ en dat je best niet kijkt als je denkt dat de beelden een grote indruk op je zullen maken. Er zitten een paar shockerende scènes in de serie, dus we geven je graag dezelfde waarschuwing mee: kijk enkel als je gelooft dat je ’t aankan.

Meer leuke series: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '